ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Σύντομα, περισσότερα εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια για επαγγελματίες & φοιτητές!

εκπαιδευση στην οδοντιατρικη υπνωση στην αθηνα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΝΩΣΗ στην Ελλάδα – 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018.

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΗΞΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΤΟ 2019, ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.

Διεθνώς, ολοένα και περισσότεροι οδοντίατροι (ειδικά στην Αγγλία και την Γερμανία) εκπαιδεύονται στις εφαρμογές της οδοντιατρικής ύπνωσης και αξιοποιούν τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει στους ασθενείς τους. Άλλωστε, η επιστημονική ύπνωση δεν περιορίζεται μόνο στην ψυχολογία αλλά έχει ευρεία εφαρμογή στην ιατρική- με παρουσία, μεταξύ άλλων, στο Βρετανικό Ιατρικό Σύλλογο (τμήμα ύπνωσης και ψυχοσωματικής ιατρικής), στο Harvard Medical School, στo Mount Sinai Hospital, στο University Hospital of Manchester, στο St John’s Hospital, University of Washington Burn Center, Beth Israel Deaconess Medical Center, κ.ο.κ.

ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΝΩΣΗ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ:

Τι είναι η ύπνωση: θα ξέρετε τι είναι η ύπνωση, τι δεν είναι και πώς να την περιγράψετε στους ασθενείς σας.


Είδη και χρήση υποβολών:
θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις υποβολές στην ύπνωση αλλά και πώς να τις ενσωματώνετε καθημερινά στις συζητήσεις σας με τους ασθενείς χωρίς να κάνετε επίσημα κάποια τεχνική.


Τεχνικές ύπνωσης στην πράξη:
– θα μάθετε, θα έχετε εξασκήσει αλλά και θα έχετε βιώσει οι ίδιοι τουλάχιστον τρεις τεχνικές ύπνωσης (για ενήλικες και για παιδιά)
– θα μάθετε, θα έχετε εξασκήσει αλλά και θα έχετε βιώσει οι ίδιοι τουλάχιστον τρεις τρόπους εμβάθυνσης.
– θα μάθετε, θα έχετε εξασκήσει αλλά και θα έχετε βιώσει οι ίδιοι πώς γίνετε ο τερματισμός της διαδικασίας της ύπνωσης.


Πώς να διαχειριστείτε συγκεκριμένα οδοντιατρικά ζητήματα που προκύπτουν στο ιατρείο σας:

– Θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε την ύπνωση σε ενήλικες και σε παιδιά.
– Θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε την ύπνωση στο άγχος και τον φόβο των ασθενών (για να μετριάσετε τις σχετικές συνέπειες όπως ακυρώσεις ραντεβού, έλλειψη συνεργασίας, αναποτελεσματικός χρόνος στο ιατρείο, κ.α).
– Θα εφαρμόζετε την ύπνωση στην αναλγησία και στην γενικότερη διαχείριση του πόνου.
– Θα μάθετε πώς να αξιοποιήσετε την ύπνωση στον βρουξισμό (bruxism).
– Θα γνωρίζετε πώς να εφαρμόσετε την ύπνωση για το gag reflex.
– Θα ξέρετε πώς χρησιμοποιείται η ύπνωση σε συνδυασμό με αναισθησία ή στη θέση της αναισθησίας όταν αυτό απαιτείται.
– Θα γνωρίζετε πότε να επιλέγετε και πότε να μην επιλέγετε την ύπνωση για τους ασθενείς σας.

 

Πώς να κάνετε αυτό-ύπνωση: θα μάθετε πώς να κάνετε αυτό-ύπνωση για την δική σας εξέλιξη και ανάπτυξη. Όπως και στις προηγούμενες τεχνικές, θα έχετε καταφέρει επιτυχώς να κάνετε αυτό-ύπνωση στην διάρκεια του σεμιναρίου

Θα μάθετε πώς να εφαρμόσετε στην πράξη τις νέες σας δεξιότητες πριν, κατά την διάρκεια και μετά τις οδοντιατρικές παρεμβάσεις. Ουσιαστική επιστημονική εκπαίδευση χωρίς φανφάρες και ερασιτεχνισμούς που κατακλύζουν τον χώρο. Η εκπαίδευση αποτελείται από διάλεξη, επιδείξεις και εξάσκηση.

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Προεγγραφή: 490 ευρώ (αντί 650 ευρώ)

Μόνο για επαγγελματίες οδοντιάτρους (όχι φοιτητές).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:

3 Νοεμβριου 2018 (4 Σάββατα)
10:00 -16:00

Συνολικά 24 ώρες με πλούσια ύλη.

Αντί για συνεχόμενες μέρες όπως είναι σύνηθες, οι συναντήσεις σε γίνουν σε εβδομαδιαία βάση έτσι ώστε να μπορείτε να εξασκηθείτε στο διάστημα που μεσολαβεί, να αποκτήσετε εμπειρία και να μπορείτε να φέρετε ερωτήσεις και διευκρινήσεις που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας.

ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ:

Στην αίθουσα σεμιναρίου της Athens Investment Center στην Βασ. Κωνσταντίνου 44, κοντά στο Μετρό Ευαγγελισμός.

 

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ OPEN ACCESS 

Ακολουθούν μερικά άρθρα σε peer-reviewed journals και τα οποία είναι open access που σημαίνει ότι έχουμε το ελεύθερο να τα διαβάζουμε και να τα μοιραζόμαστε. Κάντε κλικ στον τίτλο για να τα διαβάσετε και να πάρετε μια πρώτη, αν και μικρή, ιδέα.

Use of hypnosis as a substitute premedication and adjunct to anesthesia

Significant variation in salivation by short-term suggestive intervention: a randomized controlled cross-over clinical study

Using Ericksonian Hypnosis Techniques at Patients with Dental Problems

Hypnosis to manage distress related to medical procedures: A meta-analysis

The Help of Hypnodontics to a Patient with Scleroderma – Case Report

Hypnosis for Treatment of Pain in Children

Πατήστε ΕΔΩ ή στην φωτογραφία που ακολουθεί για να δείτε ένα βίντεο που έχει αναρτήσει ο Dr Gow ο οποίος έχει διαδώσει αρκετά την οδοντιατρική ύπνωση στην Αγγλία. Είχαμε την τύχη και οι δύο να παρακολουθήσουμε το πρώτο μεταπτυχιακό στην ύπνωση διεθνώς στο Πανεπιστημίο του Sheffield οπότε αυτό που θα δείτε δεν ειναι ένα από τα πολλά αναξιόπιστα που κυκλοφορούν. Μετά την εκπαίδευση, θα ξέρετε και εσείς τι ακριβώς κάνει και πώς το κάνει.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ -ΔΙΑΣΦΑΛΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΤΙΜΗ:

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΗΞΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΤΟ 2019, ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

Διασφάλιση θέσης με τραπεζική κατάθεση ή από κοντά πριν το σεμινάριο. Για να εγγραφείτε στην εκπτωτική τιμή με τραπεζική κατάθεση ή από κοντά αλλά και για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μου συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε στα τηλέφωνα 210-3808656 και 6944271988.