Άρθρα – Δημοσιεύσεις

Δωρεάν άρθρα – Δημοσιεύσεις

Η σελίδα είναι υπό ανανέωση και θα εμπλουτιστεί σύντομα. Επισκεφτείτε την ξανά σε μερικές μέρες για να κατεβάσετε πλούσιο υλικό.

COACHING HYPNOSIS

Κατεβάστε και διαβάστε το άρθρο που εισήγαγε για πρώτη φορά τον όρο coaching hypnosis και δημοσιεύτηκε στο International Coaching Psychology Review. Πρόκειται για ένα πρακτικό άρθρο με παραδείγματα ενώ προσφέρει και ε΄να δείγμα των εκπαιδεύσεων μου.

SUGGESTIVE TECHNIQUES IN COACHING

Κατεβάστε το άρθρο που αναφέρεται για πρώτη φορά στη χρήση και αξιοποίηση των υποβολών στην coaching. Δημοσιεύτηκε στο Coaching: An International Journal of Theory, Research and Practice και αποτελεί ένα δείγμα των σεμιναρίων μου στις συγκεκριμένες τεχνικές.

Η ΒΡΑΧΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ (BRIEF STRATEGIC) ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Κατεβάστε και διαβάστε το αρθράκι-βιβλιοπαρουσίαση που εξηγεί τη βραχεία στρατηγική προσέγγιση στο coaching και πώς οι λύσεις τελικά μπορεί να είναι η αιτία των προβλημάτων μας. Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Νέα Υγεία

COACHING IN GREECE

Όταν πρωτοξεκίνησε το περιοδικό AC Global Bulletin μου έγινε πρόσκληση να γράψω για το ξεκίνημα και την πορεία του coaching στην Ελλάδα. Μπορείτε να το κατεβάστε και να το διαβάστε με την ησυχία σας.

Η ιστοσελίδα και τα κείμενα της αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία. Επειδή στο παρελθόν ‘συνάδελφοι’ έχουν αντιγράψει το περιεχόμενο και το έχουν οικειοποιηθεί για δική τους προβολή, απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή χωρίς αναφορά στο όνομα μου και στη διεύθυνση της ιστοσελίδας (www.hypnosis.gr). Επιπλέον, απαγορεύεται η αναπαραγωγή, διανομή και δημοσίευση – μερικής ή ολικής – των περιεχομένων της ιστοσελίδας με εμπορικούς σκοπούς χωρίς την γραπτή μου άδεια. Σε αντίθετη περίπτωση, θα ακολουθείται ο δρόμος της νομικής οδού.