ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Σεμινάρια – Εκπαίδευση – Ομιλίες

Η σελίδα είναι ακόμα υπό ανανέωση. Η σελίδες των σεμιναρίων θα είναι έτοιμες πολύ σύντομα (θέμα ημερών). Μπορείτε να ενημερώνεστε για τη ψυχολογία και τις δράσεις μέσα από τη σελίδα μου στο Facebook.

Για το ευρύ κοινό

Κατά τη διάρκεια του έτους οργανωνονται ανοιχτές εκδηλώσεις και σεμινάρια ψυχολογίας. Κάποια έχουν κόστος συμμετοχής και κάποια είναι δωρεάν

Μάθετε περισσότερα

Για επαγγελματίες

Εκπαιδευτικά σεμινάρια ή webinars για επαγγελματίες που θέλουν να διαφέρουν. Εξειδικευμένο περιεχόμενο που δεν είναι επανάληψη αυτών που ήδη ξέρετε.

Μάθετε περισσότερα

Για επιχειρήσεις

Εταιρικά προγράμματα που καλύπτουν συγκεκριμένες ατομικές και οργανωτικές ανάγκες. Πρακτικά εφαρμόσιμο περιεχομενο και όχι απλή θεωρία.

Μάθετε περισσότερα

Δωρεάν εκδηλώσεις

Συχνά διενεργούνται εκδηλώσεις για το κοινό χωρίς κόστος συμμετοχής. Μέινετε ενημερωμένοι για τα επόμενα εδώ ή μέσα από την σελίδα του Facebook

Μάθετε περισσότερα

Η ιστοσελίδα και τα κείμενα της αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία. Επειδή στο παρελθόν ‘συνάδελφοι’ έχουν αντιγράψει το περιεχόμενο και το έχουν οικειοποιηθεί για δική τους προβολή, απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή χωρίς αναφορά στο όνομα μου και στη διεύθυνση της ιστοσελίδας (www.hypnosis.gr). Επιπλέον, απαγορεύεται η αναπαραγωγή, διανομή και δημοσίευση – μερικής ή ολικής – των περιεχομένων της ιστοσελίδας με εμπορικούς σκοπούς χωρίς την γραπτή μου άδεια. Σε αντίθετη περίπτωση, θα ακολουθείται ο δρόμος της νομικής οδού.