ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΑΘΗΝΑ, 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 – ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ “ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΑΡΑΒΙ”

Τι χρειάζονται τα παιδιά για να αποκτήσουν μια καλή σχέση με τον εαυτό τους και την απαραίτητη αυτοεκτίμηση; Τι τα δυναμώνει και τι τα αποδυναμώνει; Αυτά και άλλα πολλά θα μοιραστούμε από κοντά. Σας περιμένω να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα με πολλή κουβέντα στην αυλή του βιβλιοπωλείου Χάρτινο Καράβι!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 18:45

Για δήλωση συμμετοχής καλέστε στο 2102531533 ή στείλτε email στο info@xartino-karavi.gr.

ΑΘΗΝΑ, 13 & 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2019 – ΑΤHENS GATE HOTEL

Θα συμμετέχω στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching & Mentoring Ελλάδας (hccma.org) που διεξάγεται στις 13 & 14 Απριλίου στο Athens Gate Hotel. Εγώ παρουσιάζω την Κυριακή, 14 Απριλίου στις 10:30 με θέμα: “Αλλάζω επειδή το έχω ανάγκη ή αλλάζω επειδή προκύπτει ανάγκη. Διαφέρει η προσέγγιση του coaching και πώς;”

Όσοι είστε του χώρου, θα χαρώ να σας δω εκεί.

ΑΘΗΝΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2018! Διοργανώνεται μια φορά το χρόνο.

Μάθετε βήμα βήμα πώς να φτιάχνετε θεραπευτικές ιστορίες για να βοηθήσετε τo παιδί σας με τους φόβους του, τα άγχη του, τις δυσκολίες του, τους εφιάλτες και την ανασφάλεια του. Για περισσότερες πληροφορίες και να εγγραφείτε στην εκπτωτική τιμή, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ. Λευκωσία, Κύπρος –  Δεκεμβρίος 2017

οι εγγραφεσ εκλεισαν για το σεμιναριο- Αν ενδιαφερεστε να ενημερωθειτε για το επομενο τοY 2018 επικοινωνηστε μαζι μου.

STRESS MANAGEMENT MASTERCLASS:
άμεσα εφαρμόσιμες πρακτικές για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του στρες.

Ενα σεμινάριο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, με υλικό όχι ευρέως γνωστό. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή πατήστε ΕΔΩ!Χαϊδελβέργη, Γερμανία

Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017, ώρα 15:00- 18:00

Έχω την χαρά να είμαι (ξανά) καλεσμένος στο συνέδριο Mentales Stärken 2017 (Mental Strength) στην Χαϊδελβέργη για να εκπαιδεύσω ένα τρίωρο σεμινάριο. Ακολουθεί ο τίτλος και η περιγραφή του σεμιναρίου. Μπορείτε να μεταβείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου εδώ.

Revisiting the Past, Previewing the Future: How to achieve success by utilizing the past and exploring the future through relaxation based methods

Hypnosis experts know the importance of utilizing the past and previewing the future to achieved desired outcomes. Although hypnosis may add to the effectiveness of an approach, it is not a prerequisite. Positive results using the same process can be used with relaxation based and focusing methods. This workshop will cover the process of using the past and the future in order to establish clear goals, master and rehearse new skills, change behavioural and cognitive patterns, connect with one’s strengths and develop the necessary resources to achieve personal success. Participants will go through a three-step process with the use of real-life examples, demonstrations and the opportunity to practice what is covered during the workshop. Simple relaxation methods will also be presented along with practice guidelines on how το minimize risks that may accompany experiential approaches.Αθήνα

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017, ώρα 15:30- 20:30

Προσυνεδριακό σεμινάριο με αφορμή τo 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Προαγωγής & Αγωγής Υγείας – 2017 γι’ αυτό είναι στη μισή τιμή (40 ευρώ). Ακολουθούν τίτλος και περιγραφή του σεμιναρίου.

Πληροφορίες και εγγραφές θα βρείτε ΕΔΩ

STRESS MANAGEMENT MASTERCLASS:
άμεσα εφαρμόσιμες πρακτικές για ενίσχυση και υποστήριξη στα δύσκολα. 

Καλούμαστε χρόνια τώρα να ζούμε χωρίς τα σταθερά που μας συνόδευαν στην καθημερινή  ζωή αλλά με αλλαγές σε πολλά επίπεδα. Το στρες και η αντιμετώπιση του είναι ένα θέμα που έχει καλυφθεί εκτενώς αλλά το συγκεκριμένο σεμινάριο δεν είναι ένα από τα ίδια. Θα μοιραστούμε υλικό που δεν είναι ευρέως γνωστό.

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε:

 • Ποιο στρες χρειάζεται να αντιμετωπίσετε και ποιο να μην αγγίξετε.
 • Πότε η εστίαση στη μείωση του στρες μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα και τι να κάνετε για αυτό.
 • Πώς αυξάνεται η αντοχή (ανθεκτικότητα).
 • Μια απλή αλλά αποτελεσματική πρακτική χαλάρωσης που δεν απαιτεί διακοπή των εργασιών σας για να την κάνετε.
 • Η σημασία του «πότε» της χαλάρωσης. Δεν αρκεί το «πώς» αλλά χρειάζεται να ξέρετε «πότε» να παρέμβετε για να έχετε αποτέλεσμα.
 • Ένα πρακτικό μυστικό για όταν χάνετε τον έλεγχο και δεν μπορείτε να χαλαρώσετε τον εαυτό σας.
 • Οι 4 τρόποι επίλυσης προβλημάτων για να μη αναλώνεστε άδικα σε πράγματα που δεν δουλεύουν.
 • Πώς να μάθετε τις πρακτικές που ήδη χρησιμοποιείτε επιτυχώς χωρίς να το αντιλαμβάνεστε για να τις αξιοποιήσετε συνειδητά.
 • Μάθετε την αλήθεια για τα συναισθήματα, αλλάξτε τον τρόπο που τα βλέπατε μέχρι τώρα και τον τρόπο που τα αντιμετωπίζατε.
 • Η σκέψη ως υποβολή – Πώς να αξιοποιήσετε την δύναμη της αυτοσυνομιλίας.
 • Πόσο ισορροπημένη είναι η ζωή σας (άσκηση);
 • Μια νέα εναλλακτική στάση στο στρες.

Στόχος είναι να σας δοθούν συγκεκριμένες κατευθύνσεις, να επιλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν και να μπορείτε να τις εφαρμόσετε άμεσα μετά το σεμινάριο.


Το σεμινάριο που ακολουθεί έληξε. Για να ενημερωθείτε πρώτοι για το επόμενο που θα διοργανωθεί εντός 2018 και να εξασφαλίσετε τη θέση σας, επικοινωνήστε μαζί μου.