ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ

Επισκεφτείτε το παιδικό μου site με τα παραμύθια: www.leleka.gr 

Διαβάστε για τα παραμύθια, κατεβάστε δωρεάν τους προλόγους, εικόνες από τα παραμύθια για να τα χρωματίσουν τα παιδιά, ζωγραφιές με νόημα που ενισχύουν το παιδί, δωρεάν ebooks και πολλά άλλα που σύντομα θα προστεθούν στην ιστοσελίδα.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ:


Η Λελέκα σηκώνει κεφάλι: μάθε πώς τον φόβο να μειώσεις, κι εσύ κεφάλι να σηκώσεις (βραβευμένο).
Εκδόσεις Πατάκη.
ΒΡΑΒΕΙΟ Ελληνικού Κύκλου Παιδικού Βιβλίου – 2013.
YΠΟΨΗΦΙΟ Κρατικού Βραβείου Παιδικού Βιβλίου – 2013.
Το πρώτο ελληνικό θεραπευτικό παραμύθι που ενσωματώνει την δύναμη της σκέψης (βασιζόμενο στις αρχές της κλινικής ύπνωσης για παιδιά) βοηθώντας τα παιδιά να ορθώσουν ανάστημα & να σηκώσουν κεφάλι.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Η Γουρούνα κάνει πάρτι: και μαζί με σένα μαθαίνει, αληθινή επιτυχία τι σημαίνει.
Εκδόσεις Πατάκη.
Μια διασκεδαστική ιστορία που καταρρίπτει τον μύθο ότι την επιτυχία αν θες να πλησιάσεις, όσα αγαπάς πρέπει κάποτε να θυσιάσεις.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ! Για εταιρείες & εργαζόμενους.

Διαβάστε το άρθρο στην Ελευθεροτυπία για τις ληστείες εδώ.

Ληστείες: Οδηγός επιβίωσης για εργαζόμενους και επιχειρήσεις.
Εκδόσεις Πατάκη.

Γνωρίζετε πώς να προστατέψετε τον εαυτό σας σε περίπτωση ληστείες στην εργασία σας; Το βιβλίο – μοναδικό στο είδος του διεθνώς – βασίζεται στα εταιρικά σεμινάρια μου. Σας καθοδηγεί τι να κάνετε και τι να μην κάνετε στη διάρκεια ληστείας στην εργασία: εξηγεί τι αυξάνει και τι μειώνει τον κίνδυνο, συμβουλεύει πώς να απαντάτε στις ερωτήσεις του δράστη και τι να αποφεύγετε, πότε να μιλάτε και πότε όχι. Πραγματεύεται και το θέμα της συμβουλευτικής μετά το συμβάν. Τι βοηθά και τι όχι, μαζί με πολλές συμβουλές αυτοβοήθειας.

Απαντήστε στο ερωτηματολόγιο του πρώτου κεφαλαίου. Ισως εκπλαγείτε…

Ένα βιβλίο-οδηγός με πρακτικές συμβουλές που μπορούν να εφαρμόσουν άμεσα οι εργαζόμενοι. Με ειδικές οδηγίες για όσους κατέχουν θέση ευθύνης.

Αποκτήστε το (-10%) από τις εκδόσεις Πατάκη ΕΔΩ.