Δωρεάν εκδηλώσεις

ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Το Σάββατο, 30 Μαρτίου, 2019 στις 11:30 θα έχω τη χαρά να βρίσκομαι στο 9ο Νηπιαγωγείου Παλαιού Φαλήρου παρουσιάζοντας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων το μίνι σεμινάριο “Χαρούμενα Παιδιά με Αυτοπεποίθηση”. Θα μιλήσουμε για όλα εκείνα που δυναμώνουν την αυτοπεποίθηση του παιδιού και το βοηθούν να μεγαλώσει χαρούμενα αλλά και για εφαρμόσιμες πρακτικές που θα βοηθήσουν εμάς να το βοηθήσουμε αποτελεσματικότερα.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΞΕΠΕΡΝΩ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ!
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου, 2018, 18:00 – 20:00
Δημοτική Βιβλιοθήκη Δήμου Περιστερίου

Προσκαλούμε γονείς και εκπαιδευτικούς σε συνεργασία με την 1η ΤΟΜΥ Περιστερίου και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου για να μάθουμε πρακτικές που μπορούμε να εφαρμόσουμε στα παιδιά έτσι ώστε να τα βοηθήσουμε να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να αλλάξουν την εικόνα που έχουν για τον εαυτό τους.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΑΥΤΟ-ΥΠΝΩΣΗ:ΑΞΙΟΠΟΙΩ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕ΅ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΩ.
Τετάρτη, 27 Ιουνίου, 2018, 17:30-21:00 (η δική μου ομιλία κατά τις 20:00)

Κτήμα Αρίστη (Πλουτάρχου και Κέας), Χαλάνδρι

Ομιλία σε εκδήλωση που διοργανώνει το ΚΜΟΠ, σε συνεργασία με τον οργανισμό «Μαθαίνω Διατροφή», με θέμα
“Coaching for a healthy lifestyle”. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018, 18:00-20:00
25ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

Προσκαλούμε γονείς και εκπαιδευτικούς στην ομιλία «Χαρούμενα Παιδιά με Αυτοπεποίθηση». Η παρουσίαση θα έχει την μορφή πρακτικού σεμιναρίου. Τι χρειάζονται τα παιδιά πάνω από όλα για να αποκτήσουν μια καλή σχέση με τον εαυτό τους και την απαραίτητη αυτοεκτίμηση; Τι τα δυναμώνει και τι τα αποδυναμώνει; Τα θα βοηθήσει για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους; Θα μοιραστούμε συγκεκριμένες κατευθύνσεις που θα συμβάλλουν στο να μεγαλώσουν τα παιδιά σας χαρούμενα και με πίστη στον εαυτό τους.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Την Παρασκευή (2/2) και το Σάββατο (3/2) διεξάγεται το 2ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο του Συλλόγου Δασκάλων-Νηπιαγωγών Χαλκίδας με θέμα ‘Όταν το πρόβλημα γίνεται πρόκληση”. Η δική μου ομιλία θα γίνει το Σάββατο 3/2 στις 19:00 με τίτλο “Όταν η λύση είναι το πρόβλημα: Ένας διαφορετικός τρόπος επίλυσης προβλημάτων”. Όσοι εκπαιδευτικοί (και όχι μόνο) προσέλθετε, θα χαρώ να σας δω από κοντά και να συστηθούμε.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ – ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙ
Τετάρτη, 3 Μαίου 2017, 18:30-20:00
3ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου
Περιάνδρου 2 & Υψηλάντου Κερατσίνι.

Όλα τα παιδιά θα αντιμετωπίσουν φόβους. Οι περισσότεροι είναι παροδικοί αλλά κάποιοι εμμένουν και με τον καιρό εντείνονται με αποτέλεσμα να επεμβαίνουν σημαντικά στην καθημερινότητα του παιδιού. Ελάτε να μάθετε συγκεκριμένες πρακτικές που μπορείτε να εφαρμόσετε για να βοηθήσετε τα παιδιά σας ή τους μαθητές σας να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να σηκώσουν κεφάλι και να αλλάξουν την εικόνα που έχουν για τον  εαυτό τους.  Γιατί αλλιώς προσεγγίζουμε τις προκλήσεις της ζωής όταν πιστεύουμε ότι έχουν τις απαιτούμενες δυνάμεις. Και τα παιδιά σας τις έχουν, χρειάζονται απλώς βοήθεια για να τις αναγνωρίσουν και να τις αξιοποιήσουν.

Ένα πρακτικό δίωρο για γονείς και εκπαιδευτικούς με αφορμή το βραβευμένο βιβλίο Η Λελέκα σηκώνει κεφάλι – Μάθε πώς τον φόβο να μειώσεις, κι εσύ κεφάλι να σηκώσεις.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Σάββατο, 22 Απριλίου στις 12:00
Βιβλιοπωλείο Πατάκης (Ακαδημίας 65, Αθήνα)

Συνάντηση με συγγραφείς και εικονογράφους

Οι Εκδόσεις Πατάκη, με αφορμή τον Περίπατο Βιβλίου 2017 και την καμπάνια Διαβάζω κι Αλλάζω 2017, προσκαλούν μικρούς και μεγάλους αναγνώστες σε μια συνάντηση με αγαπημένους συγγραφείς και εικονογράφους.

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017, 18:30-20:00
5ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Βαρβάρας

Με αφορμή το παραμύθι Η Γουρούνα κάνει πάρτι… και μαζί μ’ εσένα μαθαίνει αληθινή επιτυχία τι σημαίνει, ελάτε να μιλήσουμε για τα πραγματικά επιτυχημένα παιδιά. Είναι αλήθεια ότι «την επιτυχία αν θες να πλησιάσεις, όλα όσα αγαπάς πρέπει να θυσιάσεις ή μήπως είναι μια πλάνη και ένα μεγάλο ψέμα;» Σε αυτό το δίωρο, θα ανακαλύψουμε τους σημαντικότερους παράγοντες που θα ενισχύσουν το παιδί ή τον μαθητή σας και θα συμβάλουν σε ένα επιτυχημένο και χαρούμενο μέλλον. Στόχος είναι τα παιδιά να κατακτήσουν την ευτυχία και την επιτυχία. Και τα δύο μαζί! Ίσως μάθετε και εσείς μερικά πράγματα που θα σας ωφελήσουν προσωπικά με το νέο έτος…

ΔΩΡΕΑΝ WEBINAR

“ΔΥΝΑΤΟΙ: ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ”
11 Ιανουαρίου, 2017, 19:00 -20:00

Θα είναι το πρώτο μου webinar και είπα να ξεκινήσω με μια παρουσίαση που την έχω κάνει αρκετές φορές και για την οποία έχω ακούσει καλά σχόλια. Επειδή θα είναι το πρώτο, ελπίζω να μου συγχωρέσετε οποιαδήποτε λαθάκια αν και θα προετοιμαστώ κατάλληλα.

Πώς μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερη αντοχή στα δύσκολα;

Σε αυτό το webinar θα μάθετε τι ενισχύει την αντοχή με απλά λόγια χωρίς περιττές θεωρίες. Να έχετε μαζί σας στυλό και χαρτί για να σημειώσετε τι ήδη κάνετε καλά (για να τα αξιοποιήσετε συνειδητά) και που δεν τα πάτε τόσο καλά έτσι ώστε να δώσετε την απαιτούμενη προσοχή και να τα αναπτύξετε περισσότερο.

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Κάντε κλίκ στο link: https://armatas.webinarninja.co/my/wnwebinarlist/index

Πατήστε το “Register Now”. Στο αναδυόμενο παράθυρο θα ζητήσει το όνομα σας (δεν χρειάζεται επώνυμο) και το email σας. Ο λόγος είναι για να σας σταλεί το link με το οποίο θα συμμετέχετε στο webinar αλλά και να σας σταλεί υπενθύμιση. Δεν θα χρησιμοποιηθεί το email σας για άλλο λόγο ούτε θα σας βάλω αυτόματα σε κάποιο newsletter. Δεν λειτουργώ με αυτό το τρόπο. Αν θέλετε να λαμβάνετε newsletter τότε δίπλα στο όνομα σας γράψτε newsletter σαν επώνυμο.

Η πλατφόρμα δέχεται έως 100 συμμετέχοντες οπότε όποιος προλάβει! Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, παρακαλώ όσοι είναι επαγγελματίες του χώρου (επαγγελματίες ψυχικής υγείας ή/και coaches) και άρα κατέχουν το υλικό ας παραχωρήσουν την θέση σε κάποιον που δεν έχει την αντίστοιχη γνώση.

Υπολογίστε λίγο παραπάνω από μια ώρα και αν υπάρχουν ερωτήσεις ίσως να πάει έως τις 20:30.

Η πλατφόρμα δουλεύει καλύτερα με CHROME browser.